Albanian Post - Person Ukraine Tweets

Albanian Post
@AlbanianPostAP
Albanian Post u themelua në janar 2021. Misioni ynë eshtë të jemi të ndershëm me lexuesin dhe të tregojmë vetëm të vërtetën!
Location: Tiranë, Prishtinë
Followers: 110
Statuses: 755
UA Statuses: 1
Friends: 19
Favourites: 39
Avg sentiment: 🙂

The Albanian Ambassador in the UN, ⁦@HoxhaFer⁩ replies to his Russian counterpart: You can’t compare war in Ukraine with Kosovo. Serbia and Kosovo dialogue for peace, they are not at war https://t.co/S4GW4ROAxa

Ukraine Tweets Analytics
2022